3 Läs mer >>
Nu har det blivit lite virkade jordgubbbar, en damsugare och två kex.

Lite virkade gosaker

3 Läs mer >>
En dag så var det bara där på jobbet ....

    

Gerillastickning

0 Läs mer >>
 

Koftans ägare

2 Läs mer >>


Här är ett av mina senste stickprojekt: en asymetrisk kofta. Jag blev så förtjust i tröjan då jag såg den och blev så glad då jag fick någon att sticka den till. Garnet jag använt är Rowan lima: roströd 885;  blågrå 879, grågrön 883, ett underbart mjukt garn i baby alpacka och marino ull.
Asymetrisk kofta

0 Läs mer >>
Det här är stickat i M&K eco baby bomull färgerna 901 & 916. Hon som ska använda detta kom i torsdags. Grattis till hela familjen
!

Stickat babysett

0 Läs mer >>
Detta är perfekt utflyktsmat eller energikick då man behöver det: matmuffins. Receptet har jag hittat i Ica kuriren en gång i tiden. De innehåller bl.a fetaost, oliver och soltorkade tomater. Mmmmm. Jag brukar inte göra permesankrämen, det går lika bra utan den tycker jag.

Matmuffins

1 Läs mer >>


Jag tycker att den här tiden på året då ljuset kommer tillbaka och det fortfarande finns snö kvar är helt underbar.
Gnistrande snö, en plats i solen där det är lä och en brasa. Kan det bli bättre? Det känns som lyx att få äta sin lunch så här.Vårvinter utflykt

2 Läs mer >>

Nu har jag sytt min första princesstårta. Den består av 7 bitar, rosa "marsipan" ovanpå och "chokladfylling" innuti.

Princesstårta

0 Läs mer >>

Här är en matblogg, MATVETT,  som inte vill ge några pekpinnar utan vill att matlagning ska vara något lustfyllt och inte för komplicerat. De som driver bloggen är nyutexaminerade dietister, kostvetare och dietiststudenter. Bloggen är utan reklam och drivs ideellt.

Bilen från bloggen Matvett: http://www.matvett.se/sites/default/files/images/Basvaror_5.jpg

(Bilden är länkad från bloggen Matvett.)

En matblogg

1 Läs mer >>
Detta är solrosbullar efter Martin Johanssons recept som jag hittat i boken "Enkare bröd". Rör ihop ingredienserna på kvällen, låt stå i rumstemepratur över natten, dela i bitar, gäs 30 minuter, grädda i 15 minuter ... dags att äta frukost!

Frukost bröd

1 Läs mer >>

Nu har sonens gitarrer kommit upp på plats. En praktisk och snygg förvaring av dem.

Förvaring

1 Läs mer >>
Fick jasminte i form av en blomknopp av min kinesiska arbetskompis. Bara själva asken var ju helt underbar. Vilken översakning det var när man lagt i blomknoppen i tekannan och sedan tittade ner i kannan efter ett par minuter. Hade önskat att kannan var av glas!  

(Klicka på bilderna för att se dem i större format.)

Kinesiskt blomte