0 Läs mer >>Växthuset så här i mi...

0 Läs mer >>
Jag tror att vi får egen gurka på midsommarbordet. Det ska bli spännande att få smaka.

Gurkan

1 Läs mer >>
Nu har mina så betongfåglar flyttat hem till mig. Dom trivs väldigt bra i min rabatt och på altanen.

  

Betongfågel trio

0 Läs mer >>
Jag tror inte vårt lilla äppelträd har blommat så mycket som i år. Nu hoppas jag att det blir äpplen också.

Äppelträdet.

0 Läs mer >>
I arboretum norr vid Umeålven kan man se växter från jordens alla hörn. De har till och medskapat en slotteräng. På pinnen lägger man upp det man slagit på ängen.

Arboretum Norr

0 Läs mer >>
De 32 graderna i luften hade fått folk att dra sig till Umeälven i helgen.Som ni ser finns det bådeklippor och sandstränder efter älven. Det är bara att välja vad man gillar.Folk hade även tagit sig ut på vattnet i älven, här i båt och på vattenskoter.
Bad i Umeälven

0 Läs mer >>
På cykelturen i helgen så han vi se några av konstverken i Skulpturparken i Umedalen.Visst är de underbara kirgisbollarna i den gigantiska rabatten på en kulle i trädgården utanför IKSU spa. Själva trädgården är en del av skulpturparken.Ett stenkast från trädgården står de två ögonen mitt på gräsmattan. Går man på andra sidan av dessa skulpturer så ser man att dessa ögon är ett par fotöljer att sitta i. Konstnären heter Louise Bourgeois.

 

Lite här och där i skulpurparken kan man hitta dessa "trafikskyltar" skapade av Mikael Richter.
 

Helgens cykeltur

0 Läs mer >>
Nu är gurkan på gång i växthuset. Ska bli spännande, det är första gången jag odlar gurka.

Gurka

0 Läs mer >>

Årets betongprojekt har varit fåglar. De är nu gjutna men jag har ännu inte sett resultatet. Nytt för i år är att vi även provade på att svetsa eftersom att våra fåglar skulle få något att stå på. Det blev armeringsnät och armeringsgjärn som vi bockade och svetsade ihop till ben och fötter. Jag återkommer med de färdiga fåglarna ...

Betongfåglar

1 Läs mer >>
Årets första tomat är på gång!! Jag har nog aldrig fått tomater så tidigt! Tänk vad det kan snabba på att man har ett växthus.

Tomat i sikte

0 Läs mer >>
Jag njuter av mitt lilla växthus. I år blir det tre olika typer av tomater (plommon-, busk- och körsbärstomat), gurka, melon, basilika och chili. Dessutom har jag satt in mina tre stora pelargoner. Jag har aldrig haft så stora pelargoner förut. (Tack för tipsen E.K !)

Växthuset 2011

0 Läs mer >>

Det är så underbart med alla blommor som kommer nu. Håll till godo av denna Påfågelblomma.

Blomningstid