0 Läs mer >>
Nu har jag varit på Andy Warhol utställningen "From A to B and Back Again", en vandringsutställning som gör sitt Sverige stop i Örnsköldsvik. Det är en utställning med et  60-tal av Andy Warhols tryck (mestadels screen tryck). Utställningen visar många sidor av hans konstnärsskap och ger en bra inblick i hans arbete. Jag var med på en guidad tur av utställningen som Ulf Edberg, konstintendent på Örnsköldsviks Museum, höll i. Det var verkligen en inspirerande besök. Värt att se!

Andy Warhol

0 Läs mer >>
Idag hittade jag en ny tidskrift : BAKA som ges ut av MAT & VÄNNER. Jag har bara hunnit skumma igenom den. Den är verkligen inspirerande. Få se om jag hittar något att baka ur den ...

Ny tidskrift

0 Läs mer >>
Det är så härlig att se näckrosorna i dammen vid stugan. De var borta några år men har nu sakteliga kommit tillbaka och blir fler och fler för varje år.

Foto: Ulf BrydstenNäckrosorna

0 Läs mer >>


I sommar har vi varit i Provance, Frankrike. Vi lyckades pricka i körsbärssäsongen. Jag tror aldrig jag har smakat så goda körsbär. Mmmmmm... Vi var i ett område som hade mycke vin- och lavendelodlingar. Det doftade underbart av lavendeln t.o.m då man vevade ner fönstret då man åkte förbi ett fält.

Smaker och dofter ...

3 Läs mer >>
Så var pippitröja nummer tre klar. Denna gång var det en killa på 1 år som blev ägaren av den. Jag har nu börjat på mitt nästa projekt: virka en kjol till mig själv. Just nu testar jag mig fram, tror jag ska byta till virknål nummer 4,5 eller 5 för att inte få det så kompakt.

tredje pippitröjan

0 Läs mer >>
Efter att ha varit borta en dryg vecka så är det alltid lika spännande att se hur trädgården och växterna har klarat sig så här under sommaren. Jag tror att pet-plaskorna har hjälpt. Alla växter såg ut att må bra. Härligt! Persilja som vi delvis klippte ner och frös in har kommit igen riktigt bra. Kaprifolen har också satt fart och tagit sig egna vägar.Tillbaka i trädgården