0 Läs mer >>

I sommar har det blivit en del inköpt på loppisar, antik handlar och till och med på auktion. Jag kommer att visa vad jag inhandlat, men jag visar inte allt på en gång.
Här kommer en liten fin grytlapp som jag köpte på PMU. Ett fantastiskt hantverk som jag var tvungen att rädda. Den funkar nog inte så bra som grytlapp och jag är inte så mycket för att hänga upp bara som prydnad. Det fick istället bli ett underlägg till en varm mugg så att man inte förstör bordet.

Loppisfynd #1

0 Läs mer >>

Min iver att städa och sortera fortsätte. Så här i slutet av semestern så får jag energi att sortera upp saker och ting. Det har hänt förr och det händer även nu i år. Nu har jag sorterat mina stickmönster. Ska bli en fröjd att använda dem. Jag kan avslöja att några av höstens stickptojekt kommer att vara vantar och sockar.

Slut på semestern

0 Läs mer >>

Har städat på mitt nattduksbord, en skön känsla. Jag passar på att ställa dit de böcker som jag tänkt läsa i höst. Det är en blandning av nya böcker, böcker jag börjat läsa och böcker som jag tänkte läsa om. Jag återkommer med mina tankar om böckerna. Boken jag läser just nu är "Pastor Viveka och tanterna" av Annette Haaland.

Höstens läsning

0 Läs mer >>

Det är så härligt så här års när det blommar i trädgården. Kaprifolen doftar, pelargonerna riktigt strålar med alla sina blommor och floxen reser sig ståtligt över all annan grönska. Jag njuter.

Trädgården blommar