1 Läs mer >>

O, det känns som att denna termin gått så fort. Det var sista gången på målarkursen som jag går. Jag började ändå måla på en tavla idag. Nu har jag tagit hem målargrejerna så får vi se om det blir något måla av hemma. Här ser ni det jag började på idag ...

"Kaffebrasa"

1 Läs mer >>

Trädgårdsmässan i helgen var inspirerande. Det var allt från sticklingar till hantverk! Det vackra vädret bidrog också och vi kunde för första gången äta lunch ute på en av stans cafér! Bilden visar ett kollage från trädgårdsmässan.
 


Jobbet med vårt lilla växthus fortsatte. Vi har nu hittat den perfekt platsen för det. Den kommer vara en förlängning av den befintliga altanen. Det betyder att man enkelt kan komma åt det samt att man på ett bra sett kommer att kunna njuta av det. Här ser ni en bild där vi har placerat den på sin rätta plats, men stenarna måste grävas ner i lodas.

Sommarhelg ...

1 Läs mer >>
Vi ska få överta ett VÄXTHUS! Det är en dröm som går i uppfyllelse! Det är inte stort men kommer att passa bra på vår tomt.

En dröm går i uppfyll...

3 Läs mer >>
I påsk blev jag påmind om att jag en gång i tiden gjorde dockkläder. Denna regnrock har jag sytt till skrollan dockan.

Dockkläder

0 Läs mer >>
Idag har jag sått lite frön (gräslök, kirkiskål, chili och basikika på stam). Dessutom tog jag mig äntligen tid att klippa ner pelargonerna och ge dem lite ny jord. Vi har också börjat att planera för vår sommaräng som vi vill ha på framsidan. Som ni ser på bilden så är det verkligen bara planering, det kommer att ta ett tag inna det blir verklighet.

Trädgårdsfunderingar

0 Läs mer >>
Äntligen har jag hittat en Kakuro-site på nätet. Här kommer det en ny Kakuro varje dag. Gå in och testa om du aldrig testa Kakuro eller om du gillar Kakuro:

KAKURO


(Du hittar länken även i min länklista här till höger.)

Kakuro på nätet

1 Läs mer >>

Jag har precis upptäkt två recept på rödkålssallad som jag måste spara och prova. Själv gjorde jag en mixad variant av de två recepten. Håll med om att rödkålen har en underbart mönster. Tänk vad naturen kan.


Rödkålssallad